Whitepaper downloads

'Oprecht contact en goede relaties.'

Oprecht contact en goede relaties. Dat is waar het om draait. En daarover ging Anne ten Ham, Sparrer-Expert i.o., in gesprek met Linda Wassink (kantooreigenaar ReinVisie).

Benieuwd naar de deelname van Linda aan het het Sparrer traject Vertrouwd Adviseur? Vul je e-mailadres in en ontvang de whitepaper helemaal gratis in jouw mailbox!

  'Echt verbinden met je klant, hoe doe je dat?'

  Rian Verkooijen: “Vanuit mijn eigen interesse in mensen, hun passies en talenten en hoe ze dit inzetten in hun werk, heb ik regelmatig boeiende gesprekken. Door Sparrer werd ik in contact gebracht met één van de vennoten van administratie en belastingadvieskantoor Erions: Suzanne Tetteroo.”

  Interesse? Vul je e-mailadres in en ontvang de whitepaper helemaal gratis in jouw mailbox!

   'SPIN Ondernemerscoach Administratie & Advies'

   SPIN is een kleiner kantoor uit Voorschoten waar de relatie met de klant voorop staat. Sinds 2016 is het Sparrer Instituut betrokken bij hun doel om in de rol van ondernemerscoach te groeien. Joanneke Mels-de Ruiter is als Sparrer-Expert i.o. verbonden aan het instituut en gaat op bezoek bij SPIN.

   Interesse? Vul je e-mailadres in en ontvang de whitepaper helemaal gratis in jouw mailbox!

    'Innoveren vanuit het hart van de onderneming'

    Worrell & Jetten is een succesvol en vooruitstrevend middelgroot accountantskantoor uit Zoetermeer. Sinds 2011 is het Sparrer Instituut betrokken bij de realisatie van hun ambitie om meer vanuit de klant en ondernemer te adviseren. 

    Amanda Vrakking is als Sparrer-Expert i.o. verbonden aan het Instituut. Zij spreekt Jan van den Berg, directielid van Worrell & Jetten en Bouke van der Heiden, Sparrer-Expert sinds dag 1! Interesse? Vul je e-mailadres in en ontvang de whitepaper helemaal gratis in jouw mailbox!

     'Waardevol adviseur voor ondernemer en onderneming'

     Whitepaper Sparrer Instituut Vacura

     Vacura Accountants en Adviseurs is een succesvol en modern MKB-kantoor uit Barneveld en Garderen. Evert van Asselt AA is eigenaar van Vacura. In dit whitepaper deelt hij zijn ervaringen op zijn boeiende groeipad naar Vertrouwd Adviseur. 

     Interesse in het verhaal van Evert van Asselt? Vul je e-mailadres in en ontvang de whitepaper helemaal gratis in jouw mailbox!

      'Word Sparrer-Practitioner/Vertrouwd Adviseur'

      Whitepaper Sparrer Instituut

      Als Vertrouwd Adviseur van de mkb-ondernemer zet je in op een nieuwe en boeiende toekomst. Dit geldt zeker als je je business model erop instelt. Wat het oplevert? Meer voldoening, meer grip & rust en een veel betere beloning. Wij geloven erin dat ook jij straks zal zeggen ‘dit verandert alles voor altijd’.

      Benieuwd naar meer? Vul je e-mailadres in en ontvang de whitepaper direct in jouw mailbox!

       'Het nieuwe administratie- en advieskantoor'

       Whitepaper Sparrer Instituut

       Administraties, jaarrekeningen en aangiften zijn steeds meer het domein van ICT. Melanie van Bekkum, directeur en eigenaar van TUUUR uit Hendrik-Ido-Ambacht, was zich hier al vroeg van bewust. In 2016 zette ze de verandering in en tot op de dag van vandaag gaat ze daarmee door. En dat met veel plezier!

       Meer lezen over de Vertrouwd Adviseur? En Melanie van Bekkum haar ervaring? Vul je e-mailadres in en ontvang de whitepaper helemaal gratis in jouw mailbox!