Whitepaper downloads

'Waardevol adviseur voor ondernemer en onderneming'

Whitepaper Sparrer Instituut Vacura

Vacura Accountants en Adviseurs is een succesvol en modern MKB-kantoor uit Barneveld en Garderen. Evert van Asselt AA is eigenaar van Vacura. In dit whitepaper deelt hij zijn ervaringen op zijn boeiende groeipad naar Vertrouwd Adviseur. 

Interesse in het verhaal van Evert van Asselt? Vul je e-mailadres in en ontvang het whitepaper helemaal gratis in jouw mailbox!

  'Word Sparrer-Practitioner/Vertrouwd Adviseur'

  Whitepaper Sparrer Instituut

  Als Vertrouwd Adviseur van de mkb-ondernemer zet je in op een nieuwe en boeiende toekomst. Dit geldt zeker als je je business model erop instelt. Wat het oplevert? Meer voldoening, meer grip & rust en een veel betere beloning. Wij geloven erin dat ook jij straks zal zeggen ‘dit verandert alles voor altijd’.

  Benieuwd naar meer? Vul je e-mailadres in en ontvang het whitepaper direct in jouw mailbox!

   'Het nieuwe administratie- en advieskantoor'

   Whitepaper Sparrer Instituut

   Administraties, jaarrekeningen en aangiften zijn steeds meer het domein van ICT. Melanie van Bekkum, directeur en eigenaar van TUUUR uit Hendrik-Ido-Ambacht, was zich hier al vroeg van bewust. In 2016 zette ze de verandering in en tot op de dag van vandaag gaat ze daarmee door. En dat met veel plezier!

   Meer lezen over de Vertrouwd Adviseur? En Melanie van Bekkum haar ervaring? Vul je e-mailadres in en ontvang het whitepaper helemaal gratis in jouw mailbox!