Nieuw: Webinars

ONLINE JEZELF ONTWIKKELEN

Kennismaking met de Post-Corona Adviseur

  • Datum op aanvraag

10.00 – 12.00 uur | gratis

We laten zien dat de rol van Vertrouwd Adviseur complementair is aan de rol van boekhouder, mkb-accountant of (financieel) adviseur.

Leer denken en werken als Vertrouwd Adviseur

  • Op aanvraag georganiseerd

10.00 – 12.00 uur | EUR 187,50 (2PE)

Krijg richting voor een andere mindset, een nieuw adviesproces, handige technieken en tools.

Vertrouwd Adviseur van je eigen kantoor

  • Op aanvraag georganiseerd

10.00 – 12.00 uur | EUR 187,50 (2PE)

Pas de aanpak van de Vertrouwd Adviseur eerst toe op je eigen kantoor om te zien dat het werkt!

Vertrouwd Adviseur van de ondernemer in de praktijk

  • Op aanvraag georganiseerd

10.00 – 12.00 uur | EUR 325 (6 PE)

We bereiden je voor op adviesgesprekken met ondernemers, sturen je voorbereid op pad en evalueren de resultaten.

DO DASHBOARD voor EUR 150 per maand (exclusief EUR € 125 speciaal tarief aansluitkosten).

AANBIEDING voor webinar deelnemers

Uitgebreide informatie

Meld je snel aan

In onze branche bestaat inmiddels consensus over de eindigheid van bestaande businessmodellen. Ze leunen teveel op het aanbieden van jaarwerk en actuele cijfers. Deze werkzaamheden worden gedigitaliseerd. Corona geeft de digitalisering van onze diensten een laatste harde duw. Wij moeten dus werken aan ons toekomstperspectief.

Doel: wij laten graag zien welke ongekende mogelijkheden de nieuwe rol van Vertrouwd Adviseur je kantoor biedt.

‘Vertrouwd Adviseur, maar dat zijn we toch al?’ horen we vaak. Nee, we zijn vertrouwenspersoon en specialist, en dat is iets heel anders. In de 10 jaar dat we actief zijn hebben we met enkele honderden kantoren kennisgemaakt en geen enkele daarvan had het potentieel ontgonnen. Waarom? We hebben de verkeerde bril op. We willen laten zien dat deze rol ons op het lijf geschreven is,  complementair aan de rol van boekhouder, mkb-accountant of (financieel) adviseur.

De inzichten van 10 jaar best practices delen we graag, ervaringsdeskundigen aan het woord!

Doel: aan het einde van deze sessie heb je een voldoende basis om de aanpak en de technieken van de Vertrouwd Adviseur toe te passen op een veilige omgeving, namelijk je eigen kantoor!

Tijdens deze sessie besteden we aandacht aan de mindset van de adviseur. Deze mindset stelt ons in staat om pro-actief op strategisch niveau met de ondernemer mee te denken over zijn toekomst. We laten ook zien hoe het adviesproces eruitziet en hoe het aansluit op ons traditionele werk. Tot slot delen wij enkele adviestechnieken die achter het Doelgericht Ondernemen Dashboard liggen. Dit totaalpakket stelt je in staat om de waarde van de Vertrouwd Adviseur te bepalen voor je eigen kantoor!

Extra: je krijgt de mogelijkheid om (kosteloos) met DO-Dashboards aan het werk te gaan.

Doel: aan het einde van dit webinar heb je de toegevoegde waarde van de Vertrouwd Adviseur ervaren/geëvalueerd voor je eigen kantoor. Je bent in principe klaar om naar de ondernemer te gaan.

Na het 2e webinar ben je benieuwd wat het jezelf oplevert als je technieken van de Vertrouwd Adviseur toepast op je eigen kantoor. Wellicht heb je het zelf al geprobeerd? Tijdens dit webinar komt de dienstverlening tot leven. We gaan werken aan het toekomstperspectief van je kantoor. De overbrenging en de beleving staan hierin centraal. De trainer coacht jou en die technieken kan jij vervolgens toepassen in gesprekken met ondernemers.

Extra: je krijgt de mogelijkheid om (kosteloos) met DO-Dashboards aan het werk te gaan.

Doel: Na afloop heeft de deelnemer een adviesgesprek gevoerd. Concrete praktijkervaring op zak. Er zijn lessen uit getrokken. Je kan het uitrollen over al je klanten.

Het webinar bereid je voor op adviesgesprekken met ondernemers. Ook maken we in het webinar een afspraak voor 2 webcoachings. De eerste webcoaching gaat in op de case die de deelnemer aandraagt. Goed voorbereid kan je daarna naar de ondernemer toe. Na afloop van het adviesgesprek evalueren we de ervaringen in de webcoaching en krijg je tips & tricks om je dienstverlening te optimaliseren.

Webcoaching vindt plaats in kleine groepjes, 3 deelnemers en de trainer. De trainer gaat in op de individuele cases en ervaringen

Aanmelden webinars

Geef in het formulier jouw voorkeuren aan
    1. Kennismaking met de Post-Corona Adviseur2. Leer denken en werken als Vertrouwd Adviseur3. Vertrouwd Adviseur van je eigen kantoor4. Vertrouwd Adviseur van de ondernemer in de praktijk


    Vragen?

    Neem voor meer informatie contact op met Maurice Lander.