Voor kantoren

met groeiambities

Voor kantoren

Eénpitters en kleine kantoren kunnen prima uit de voeten met BMVA. Zo wordt er tijdens de stappen uitgebreid stilgestaan bij de strategie en aanpassingen die u in uw kantoor kunt maken. Doel is de ‘oude’ en nieuwe dienstverlening te combineren tot krachtige proposities.

Bij iets grotere kantoren (vanaf circa 12 fte) komt er nog een uitdaging bij, de cultuur van het kantoor en motivatie van het team. Iedereen zal een stapje uit zijn comfortzone moeten zetten. Wilt u dat uw mensen dit vanuit zichzelf doen en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Sparrerinstituut heeft dé aanpak in huis om uw mensen, van receptie, assistent tot belastingadviseur te mobiliseren. De consultancy die wij bieden is bovendien deels subsidiabel.

SPARRERINSTITUUT

Vertrouwd adviseur worden

Overweegt of probeert u af te stappen van uurtje-factuurtje? Natuurlijk kunt u dat ook zelf maar weet u hierbij ook nieuwe omzet te realiseren? U hebt één kans. Doe het dan goed. Wij hebben veel ervaring met het overstappen naar vaste prijzen. U trapt niet valkuilen en optimaliseert uw omzet.

U heeft het vast weleens gehoord van een collega. Een vaste prijs geprobeerd en zichzelf in de vinger gesneden. Eens maar nooit meer hoort u dan. Meestal heeft het te maken met ondoordacht handelen van de accountant in kwestie.

De vier pijlers van Sparrer

ONTDEK. ERVAAR. WERK SAMEN.

Sparrer Netwerk

Sparrer Instituut brengt Vertrouwd Adviseurs samen tijdens netwerkdagen en seminars.

Toolkit

Met diverse instrumenten helpen we Vertrouwd Adviseurs slim en effectief te werken om het doel te bereiken.

Academie

Ga als kantoor een leergang aan of volg individuele leergangen bij ons academie.

Vertrouwd Adviseur certificaat

Als lid waarborg je het predicaat: Vertrouwd Adviseur.