Vertrouwd adviseur

SPARRERINSTITUUT

Vertrouwd adviseur worden

Business Model Vertrouwd Adviseur (BMVA)

BMVA richt zich op ontwikkeling en daadwerkelijke implementatie van de vertrouwd adviseur in de accountantspraktijk. Bedoeld voor kleine en middelgrote kantoren. Sparrer Instituut verstrekt door de NBA erkende PE-uren!

Als accountant zijn we gewend cijfers samen te stellen en/of te controleren. Eigenlijk houdt ons werk op als de cijfers ‘geproduceerd’ zijn. Echter, het werk van de vertrouwd adviseur begint dan pas.

De vertrouwd adviseur verplaatst zich in de ondernemer en zijn branche. Hij helpt hem zijn uitdagingen inzichtelijk te krijgen zodat hij betere keuzes kan maken. Jaarwerk en up-to-date cijfers zijn daarbij hulpmiddelen. Naast accountant is de vertrouwd adviseur bedrijfseconoom, strateeg en coach. Als gesprekspartner is hij dus van vele markten thuis. De ondernemer weet dit op waarde te schatten omdat u het duidelijk overbrengt.

Sparrer Instituut biedt met het Business Model Vertrouwd Adviseur (BMVA) de volgende (losse) actie- leertrajecten:

1.Word vertrouwd adviseur
2.Vernieuw uw business- en verdienmodel
3.Realiseer jaarlijks terugkerende adviesomzet bij al uw klanten
4.Groei door als SparrerInside kantoor

De meeste kantoren die u zijn voorgegaan stappen in bij 1 en kiezen ervoor daarna ook 2 en 3 te doen. De synergie tussen deze stappen zorgt er namelijk voor dat u ‘automatisch’ advieswerk zal genereren. Zonder kostbare tijd te verliezen aan werving en offertes maken. U hoeft echter niets. Er is veel mogelijk.

De eerste 3 trajecten samen zorgen voor een turnaround van uw kantoor. Na succesvolle deelname bestaat een substantieel deel van uw omzet uit advies en weet uw personeel dit deskundig in te vullen.

Stap 4 is voor de meest ambitieuze kantoren. SparrerInside kantoren hebben namelijk een gekwalificeerde en gedreven Sparrer in de gelederen die zorgt voor doorgroei van adviseurs en adviesomzet.

Meer informatie treft u aan in de brochure die u kunt downloaden bij ‘eerste stap zetten’.