Sparrer Event

Kom naar het Sparrer Event op 5 september

Overweegt u met uw kantoor de weg van vertrouwd adviseur op te gaan, dan is de inspiratiemiddag een uitgelezen kans. Komt u ook? Wij hopen u net zo enthousiast te kunnen maken als dat wij zijn. Het thema van het event is:

‘van vinken naar vonken’.

Met deze naam verwijzen we naar een compleet nieuwe kijk op ons beroep. Wij laten u zien vanuit welke mindset een nieuwe wereld zich opent. Een wereld die letterlijk aan onze voeten ligt! Op interactieve wijze. Ook gaan we in op wat er in praktische zin moet gebeuren om het kantoor en de medewerkers zo ver te krijgen dat we daadwerkelijk de vruchten kunnen gaan plukken.

Vul uw gegevens in
We houden u graag op de hoogte? Vul hier uw gegevens in en u ontvangt een uitnodiging. De (centrale) locatie (in Nederland) wordt nog bekend gemaakt.

Het Sparrer Instituut voor de Vertrouwd Adviseur

Dit najaar organiseren we een inspiratiemiddag voor MKB-accountants en adviseurs die willen (gaan) uitblinken als vertrouwd adviseur. Een rol met een enorm perspectief! Met het Instituut hebben we als doel kantoren te helpen met de transitie naar deze boeiende rol.

Het Sparrer Instituut is opgericht in 2018 en komt voort uit Sparrx en collega MKB-accountants die in de praktijk al werkzaam zijn als vertrouwd adviseur. We zijn gefascineerd geraakt door de nieuwe frisse kijk van de vertrouwd adviseur op de MKB-praktijk en de mogelijkheden die deze rol ons allen biedt. Het leuke ervan is ook dat we elkaar niet in de weg zitten omdat je in feite meer gaat betekenen en doen voor bestaande klanten! Vandaar ook dat er geen schroom is om de best practices van 9 jaar praktijkervaring te delen.

Binnenkort lanceren we onze vernieuwde website… dus kom snel nog eens terug!

Ja. Ik ontvang graag een uitnodiging voor het Sparrer Event

(Mede)eigenaar accountantskantoor