Sparrer Event 5 september 2019 aftermovie

Metaal Kathedraal • Utrecht

Dit was dé kick off van het Sparrer Instituut, waarbij accountants, professionals en (mede) eigenaren van MKB-accountantskantoren inspiratie op deden. Alles in het teken van de Vertrouwd Adviseur.

Programma van de dag was als volgt

INSPIRERENDE VERHALEN

14.00 uur

Ontvangst
In de karakteristieke Metaal Kathedraal in Utrecht.

14.30 uur

Lancering Sparrer Instituut • het netwerk voor vertrouwd adviseurs
Maurice maakt je deelgenoot van het werken als vertrouwd adviseur. Ook krijgt u het kennisboekje ‘het waarom, wat en hoe van de vertrouwd adviseur’ met 5 artikelen mee naar huis.

15.00 uur

Van ZZP naar miljoenenbedrijf
Jan-Peter Ruis (Plastica Panaro Services) wordt door Ronnie Overgoor geïnterviewd over zijn succes als ondernemer.

Pauze

16.00 uur

Uitdagingen in accountancy
Welke uitdagingen kent u? Team Sparrer helpt u op weg door ‘live’ vragen op te lossen. Een interactief en vernieuwende methode om thuis te raken in een rol als vertrouwd adviseur.

16.45 uur

Trends in accountancy
Trendwatcher & dagvoorzitter Ronnie Overgoor neemt u mee in een nieuwe wereld.

17.30 uur

Netwerkborrel

Over de sprekers

INSPIRERENDE VERHALEN

Ronnie Overgoor

In een wervelend optreden neemt trendwatcher Ronnie Overgoor je mee in de wereld van morgen. Hij laat zien welke eigenschappen je kunt inzetten om tot de juiste mindset te komen en niet alleen succesvol te zijn, maar vooral ook succesvol te blijven!

Combineer een trendwatcher met een cabaretier en gooi er een praktisch ondernemend sausje overheen en je hebt de perfecte mix om een zaal met ondernemers, mkb-ers of zzp-ers volop te inspireren en met volle teugen te laten genieten!

Jan-Peter Ruis

5 jaar geleden begon Jan-Peter een bedrijf in maatwerk verpakkingen. Na het vinden van de juiste identiteit en het maken van de juiste keuzes, is zijn “Plastica Panaro Services” uitgegroeid tot een wereldwijde speler in robuuste koffers en maatwerk schuim.

Met twee locaties in Zoetermeer, een brede voorraad, een innoverende fabriek en een team van twaalf man sterk, kent het succes geen eind. De liefde voor het product, het hart voor de zaak en de klanten maakt Jan-Peter vooruitstrevend in de markt. Zijn boodschap gaat over het inwinnen van de juiste adviezen op de juiste tijd en focus op de sterke punten.

Maurice Lander

Sparrer Instituut is opgericht dóór en vóór Vertrouwd Adviseurs. Wat is er nieuw aan de vertrouwd adviseur? En hoe maak je die rol op een professionele manier eigen, krijg je je mensen mee en commercialiseer je het? We hebben sinds 2009 veel ervaring opgedaan waarvan Maurice je op 5 september graag deelgenoot maakt.

En voor de enthousiastelingen die willen hebben we een goede manier ontwikkeld om samen met andere kantoren de vertrouwd adviseur groot te maken. Deze manier is als een organisch proces: Ontdek-Ervaar-Werk Samen en Groei. En of je nu aan het begin staat of al ver bent met advisering, geen behoefte hebt aan support of juist wel, bij het Instituut vind je een plek om te groeien!

Maurice Lander is mede-oprichter, trainer en expert voor de rol van vertrouwd adviseur. Hij neemt je mee in de wereld van 'Sparrer en Sparren'.

Ontmoet het Sparrer Team

Het Sparrer Instituut is een aantal experts! Maak kennis met ze en ervaar waarom we van elkaar kunnen leren en uitbouwen. Gedurende het hele event staan deze heren (en dame) voor je klaar.

De pijlers van Sparrer

ONTDEK. ERVAAR. WERK SAMEN. GROEI.

Academie

Ga als kantoor een leergang aan of volg individuele leergangen bij ons Academie.

Coaching

We ondersteunen accountountskantoren middels coaching

Sparrer Netwerk

Sparrer Instituut brengt Vertrouwd Adviseurs samen tijdens kennisevents