Kom naar het Sparrer Event op 5 september 2019

Metaal Kathedraal • Utrecht

Dit is dé inspiratiemiddag voor Accountants, Professionals en (mede) eigenaren van MKB-accountantskantoren. We delen kennis, netwerk en tools deze dag. Alles in het teken van de Vertrouwd Adviseur.

Programma

INSPIRERENDE VERHALEN

14.00 uur

Ontvangst
In de karakteristieke Metaal Kathedraal in Utrecht.

14.30 uur

Lancering Sparrer Instituut • het netwerk voor vertrouwd adviseurs
Maurice Lander neemt u mee in rol van vertrouwd adviseur

15.00 uur

Van ZZP naar miljoenenbedrijf
Jan-Peter Ruis (Plastica Panaro Services) wordt door Ronnie Overgoor geïnterviewd over zijn succes als ondernemer.

Pauze

16.00 uur

Uitdagingen in accountancy
Welke uitdagingen kent u? Team Sparrer helpt u op weg door ‘live’ vragen op te lossen. Een interactief en vernieuwende methode om thuis te raken in een rol als vertrouwd adviseur.

16.45 uur

Trends in accountancy
Trendwatcher & dagvoorzitter Ronnie Overgoor neemt u mee in een nieuwe wereld.

17.30 uur

Netwerkborrel

Mis het jaarevent van Sparrer niet en registreer u direct

Over de sprekers

INSPIRERENDE VERHALEN

Ronnie Overgoor

In een wervelend optreden neemt trendwatcher Ronnie Overgoor je mee in de wereld van morgen. Hij laat zien welke eigenschappen je kunt inzetten om tot de juiste mindset te komen en niet alleen succesvol te zijn, maar vooral ook succesvol te blijven!

Combineer een trendwatcher met een cabaretier en gooi er een praktisch ondernemend sausje overheen en je hebt de perfecte mix om een zaal met ondernemers, mkb-ers of zzp-ers volop te inspireren en met volle teugen te laten genieten!

Jan-Peter Ruis

5 jaar geleden begon Jan-Peter een bedrijf in maatwerk verpakkingen. Na het vinden van de juiste identiteit en het maken van de juiste keuzes, is zijn “Plastica Panaro Services” uitgegroeid tot een wereldwijde speler in robuuste koffers en maatwerk schuim.

Met twee locaties in Zoetermeer, een brede voorraad, een innoverende fabriek en een team van twaalf man sterk, kent het succes geen eind. De liefde voor het product, het hart voor de zaak en de klanten maakt Jan-Peter vooruitstrevend in de markt. Zijn boodschap gaat over het inwinnen van de juiste adviezen op de juiste tijd en focus op de sterke punten.

Maurice Lander

Sparrer Instituut is opgericht dóór en vóór Vertrouwd Adviseurs. Maar hoe maak je die rol op een professionele manier eigen? En hoe krijg je mensen mee en commercialiseer je het? We hebben al veel ervaring en zijn er van overtuigd dat wij samen nog verder komen.

Maurice Lander is mede-oprichter, trainer en expert voor de rol van vertrouwd adviseur. Hij neemt je mee in de wereld van 'Sparrer en Sparren'.

Ontmoet het Sparrer Team

Het Sparrer Instituut is een aantal experts! Maak kennis met ze en ervaar waarom we van elkaar kunnen leren en uitbouwen. Gedurende het hele event staan deze heren (en dame) voor je klaar.

Dit is het Sparrer Instituut

ONTDEK. ERVAAR. GROEI.

Ontdek

De vertrouwd adviseur is de spil van de ‘klantintieme’ praktijk. Een boeiende en bloeiende rol die veel kansen biedt. Een rol die ook wezenlijk anders én fascinerender is dan de rol van een vertrouwenspersoon. Allereerst omdat een vertrouwd adviseur met de ondernemer vanuit een andere dimensie werkt.

Deel kennis & ervaringen

Samen met collega mkb-accountants delen wij de kennis en de kunde voor een bloeiende toekomst. Met een boeiend en interactief programma maakt u kennis met het Sparrer Netwerk.

Leer van ervaren adviseurs

Sparrer Instituut is opgericht dóór en vóór vertrouwd adviseurs (in spé). Maar hoe maakt u die rol op een professionele manier eigen? En hoe krijgt u uw mensen mee en commercialiseert u het? We hebben al veel ervaring, maar er is ook nog zoveel te doen!

Als lid waarborg Bouw aan de organisatie

Met 'Ontdek, Ervaar, Werk Samen en Groei' bieden we elke mkb-accountant een goede in- en opstap, of unu aan het oriënteren, voorbereiden, implementeren, borgen of doorontwikkelen bent! het predicaat: Vertrouwd Adviseur