Over Sparrer

SPARRERINSTITUUT

Over Sparrer

Sparrer is een beschermde naam voor vertrouwd adviseurs op expert niveau. Het is als concept gepresenteerd in 2011/2012 en is bedoeld om professionele vertrouwd adviseurs te onderscheiden van accountants die hun dienstverlening niet of nauwelijks aanpassen, maar zich wel ‘sparringpartner’ noemen. Voor meer informatie surft u naar sparrer.nl. Sparrer.nl richt zich op ambitieuze MKB-ondernemers die een Sparrer zoeken.

Visie & Missie

Sparrerinstituut wil accountants helpen door te groeien van vertrouwenspersoon naar vertrouwd adviseur van de mkb-ondernemer. De meest gedreven en getalenteerde accountants ontwikkelen zich door tot Sparrer (sRR).

We ontwikkelen vernieuwende groeiprogramma’s voor accountants(kantoren). We gaan zelfs zo ver dat we voor accountantskantoren producten, diensten en business- en verdienmodellen ontwikkelen, commercialiseren en implementeren.

Door middel van training, coaching en consultancy worden de programma’s overgebracht. We doen er alles aan om uw klantgerichte advieskantoor echt van de grond te krijgen.

Onze mensen