Onmisbaar voor adviseurs: DO DASHBOARD


DO DASHBOARD 2.0 nu online

Als (vertrouwd) adviseur wilt u samen met de klant ieder jaar doelstellingen vastleggen. Als accountant wilt u met de klant verder praten dan alleen financiële doelstellingen. Daarbij is het nog prettiger wanneer u elk kwartaal kan evalueren of de acties die zijn uitgezet op basis van de bedrijfsdoelstellingen ook echt nageleefd zijn.

Vanuit de praktijk hebben een aantal accountants in hun rol als adviseur het DO DASHBOARD ontwikkeld. Rob Batenburg, één van de initiatiefnemers is blij met deze nieuwe tool: “Ik praat veel met mijn klanten over cijfers, maar vaak zit die daar helemaal niet op te wachten. Hij wil ongevraagd advies en een praatpaal om te helpen bij zijn keuzes. Daarom heb ik een methodiek ontwikkeld die je als adviseur helpt bij het ontwikkelen van een A4-businessplan voor je klant. Die rol wordt erg gewaardeerd door mijn klanten en geeft mij veel voldoening.”

Rob vervolgt: “Al lange tijd zocht ik een methode hoe dit vastgelegd kan worden zodat zowel ik, als mijn betrokken collega’s en de klant hier zelf inzicht in kunnen hebben. Toen kwam ik op het idee hier een tool voor te ontwikkelen. Na heel wat testversies verder te zijn, is deze week het DO DASHBOARD 2.0 gelanceerd. Deze versie is geschikt voor ondernemers en adviseurs en kan zelfs onder ‘white label’ door grote en kleine kantoren worden gebruikt om klanten nóg beter te ondersteunen en coachen. Nieuw is nu dat de tool adviesmodellen bevat ter ondersteuning van de adviesrol, en dat van het lange termijn businessplan nu jaarplannen kunnen worden gemaakt. Klanten zijn heel enthousiast en gebruiken het dashboard richting hun medewerkers en financiers om de voortgang in het businessplan te tonen.”

De tool bevat de volgende kenmerken:
• Een overzicht met hoofddoelstellingen en taken
• Signaleringsfunctie
• Overzichtelijk dashboard voor KPI’s
• Online en overal bereikbaar
• Login voor adviseur en login voor ondernemer
• Periodiek opnieuw in te richten
• Toolbox met adviestools t.b.v. strategisch advies

Zoekt u een alternatief dashboard voor Excel? Wilt u af van losse ‘lijstjes’, lange notulen, dikke businessplannen en wilt u overal de laatste acties en opvolging van KPI-doelstellingen paraat hebben? Maak kennis met het DO DASHBOARD. Een online softwaresysteem voor het vastleggen van het businessplan op één A4-tje.

De vertrouwd adviseur is de functie van de toekomst in elk administratie-, accountants- of advieskantoor. Het gebruik van een praktische managementtool is hierbij onmisbaar. U bent in control over de doelstellingen van de klant, genereert advieskansen en helpt de klant actief om doelgericht te ondernemen.

Introductietraining nu met 3 gratis dashboards

Speciaal ter introductie van het DO DASHBOARD volgt u nu een 1-daagse training (6 PE) in juni of september en krijgt u 3 dashboards gratis voor een heel jaar. De training is voor adviseurs, accountants en bedrijfscoaches die graag kennis willen maken met de tool om daarmee in de toekomst pro-actiever advies te geven. In verband met de huidige situatie wordt de training eventueel als webinar aangeboden. Meer info: www.do-dashboard.nl.

 

Do Dashboard voorbeeld

Categories: