Lancering Sparrer Instituut voor vertrouwd adviseurs


Op 5 september 2019 lanceert een vijftal ambitieuze ondernemers en accountants het Sparrer Instituut met een groot event voor accountants. Het Sparrer Instituut is ontstaan vanuit de visie om als vertrouwd adviseur meer van waarde te zijn voor ondernemers. En om van accountant de stap naar vertrouwd adviseur te maken, daar helpt het Sparrer Instituut mee.

Voor wie is het Sparrer Instituut?

“Het Sparrer Instituut is er voor de accountants en adviseurs die willen leren. We hebben alle kennis en kunde van bijna tien jaar werkervaring als vertrouwd adviseur in huis om je een flinke duw in de rug te geven”, zo vertelt Maurice Lander, mede-initiatiefnemer en tevens trainer bij het Sparrer Instituut. “We willen accountants vooral leren om mee te denken met ondernemers in de toekomst, in plaats van alleen terug te blikken op het verleden. Inmiddels heb ik met diverse kantoren deze verandertrajecten begeleidt en het succes is zichtbaar. Dit succes gaan we nu delen in het nieuwe kennisnetwerk.”

Accountants worden adviseurs voor het MKB

Sparrer is een beschermde naam voor vertrouwd adviseurs op expert niveau. De vertrouwd adviseur is de functie van de toekomst in elk administratie-, accountant-, advocaten- of verzekeringskantoor. Het ‘uurtje-factuurtje’ loslaten is de eerste stap naar een hoger adviesniveau voor jezelf en vooral voor de klant. Rob van Velzen, accountant bij Van Velzen en mede-initiator van Sparrer: “Je mag als accountant meedenken met een klant. Met een handig Sparrer Dashboard breng je het advies voor de ondernemer in kaart. Deze tools delen we in het netwerk en tijdens de vier jaarlijks terugkerende events delen we kennis, ervaring en blijven we elkaar inspireren.”

Aanmelden Sparrer Event op 5 september 2019

Reserveer nu de laatste plekken voor het Sparrer Event op 5 september 2019 in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Bekijk het complete programma op de website.  Aanmelden kan op www.sparrerinstituut.nl.

Categories: