Intake

INTAKE

Geef u op voor een intake

De intake bestaat uit 2 workshops:

Op donderdag 16 mei start Sparrer met de 2-daagse workshop ‘Realiseer de eerste vertrouwd-adviseur- omzet’. Na afloop kunt u besluiten deel te nemen aan de 2e workshop ‘opzet van uw business model’. Deze 2 workshops leveren u veel op en samen geven ze een goed beeld van wat u in het traject kunt verwachten. Besluit u direct beide workshops te doen dan ontvangt u op beide workshops elk EUR 100 korting.

 

Workshop ‘realiseer de eerste vertrouwd-adviseur-omzet’

Donderdag 16 mei en 27 juni 2019, beiden van 13:00 tot 18:30, locatie Van der Valk Houten

De workshop bestaat uit ruime 2 dagdelen training en tussentijds 1:1 coaching op de praktijkopdracht (realiseer de eerste vertrouwd-adviseur-omzet bij een klant van u).

Wat levert het u op: u begrijpt waarin de vertrouwd adviseur zich onderscheidt van alle andere adviseurs, de vertrouwenspersoon incluis. U heeft een simpele methode om als vertrouwd adviseur in spé bij uw klanten aan boord te komen.

Uw investering bedraagt EUR 1.600 excl BTW en levert u 10 NBA PE-uren op.

 

Workshop ‘opzet van uw business model’

Donderdag 5 september 2019, van 13:00 tot 18:30, locatie Van der Valk Houten

De workshop bestaat uit 1 ruim dagdeel.

Wat levert het u op: een blueprint van uw kantoor op de leest geschoeid van de vertrouwd adviseur en een stappenplan om het te realiseren. Eveneens komen we op een indicatie van de baten die u kunt verwachten (wij bieden eventueel de mogelijkheid van omzetgarantie aan).

Uw investering bedraagt EUR 500 excl BTW en levert u 5 PE-uren op.

 

Start Deel 1 Sparrer traject

Meer over het traject vind u terug in het Business Model Vertrouwd Adviseur dat u hier kunt downloaden.  Mocht u het overwegen, noteer nu dan alvast onderstaande data in uw agenda:

Weekend 1: Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019

Weekend 2:

Weekend 3:

De lestijden zijn van vrijdag 13:00 tot 20:30 en zaterdag van 9:30 tot 15:30.

Deel 1 leidt op tot vertrouwd adviseur (basis). Wat komt er onder meer aan bod in deel 1: Klantanalyse, strategisch adviseren, empathisch adviseren en de toolkit met producten en diensten. De opgedane kennis wordt onder begeleiding van een coach in pilots in de praktijk gebracht.

Uw investering bedraagt EUR 595 per maand van oktober tot en met mei. Na succesvolle afronding van deel 1 ontvangt u het certificaat ‘vertrouwd adviseur (basis)’. Als u enthousiast geworden bent in deel 1 dan kunt u besluiten op te gaan voor Deel 2. Deel 2 richt zich op aanpassingen in de organisatie, waaronder het business- en verdienmodel.

 

Intake

Op het onderstaande formulier kunt u zich opgeven voor de workshops. Vermeld a.u.b. voor welke workshop u zich inschrijft. Wij bevestigen uw inschrijving zo spoedig mogelijk waarna u nog 5 werkdagen kostenloos kunt annuleren.

 

Heeft u vragen of wilt u teruggebeld worden, ook dat kunt u kwijt op het formulier.

Intake formulier