De wereld van morgen voor accountants


De belangrijkste bouwstenen voor de transitie naar een klant- en adviesgericht accountantskantoor

Op 5 september 2019 vertelt Ronnie Overgoor, trendwatcher voor ondernemend Nederland, tegenover accountants en financiële adviseurs zijn visie over de wereld van morgen. Met zijn energie weet hij je naar huis te laten rijden met een nieuwe blik op de toekomst. “De mogelijkheden voor innovaties in de accountancy zijn enorm. Ga er echt mee aan de slag, want je wordt ingehaald door de ICT van vandaag.”

Bitcoins & artificial intelligence. Waar houdt het op?

“Ik laat zien hoe een ondernemer de vertaalslag kan maken om ook praktisch met de trends van morgen om te gaan in zijn bedrijf. Dit is confronterend voor veel ondernemers, want de nieuwe technologie gaat snel en kom je daar wel in mee? Overgoor adviseert dit aan te pakken en de juiste open visie te hebben. “Verruim je blikveld en kijk met een vernieuwde visie naar je rol als accountant. Een plek als Sparrer Instituut kan jou helpen met de volgende stap in de wereld van morgen.”.

Sparrer Instituut voor adviseurs van de toekomst

Het event wordt georganiseerd door het Sparrer Instituut, het nieuwe netwerk voor accountants en vertrouwd adviseurs wat op dezelfde dag wordt gelanceerd. Ronnie vult aan: “Kijk niet alleen terug naar de jaarcijfers, maar wees een vertrouwd adviseur en kijk vooruit om ondernemers te laten groeie”. Het netwerk waar we samen kennis, ervaring en tools delen. En waar je terecht kunt voor coachingopleidingen en support van experts. Samen stomen we ons klaar voor een nieuwe toekomst!

Aanmelden 

Adviseurs en ondernemers zijn ook welkom. Het Sparrer Event vindt plaats op 5 september 2019 in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Bekijk het complete programma op de website.  Aanmelden kan op www.sparrerinstituut.nl.

Categories: