Coaching & begeleiding

Van Vertrouwd Adviseurs en kantoren

Coaching en begeleiding van Vertrouwd Adviseurs en kantoren

WERK SAMEN

Het Sparrer Instituut biedt jou een beproefde en snelle route naar een klantgericht advieskantoor. Wil je kleine stapjes maken of zich eerst oriënteren? Dan is mogelijk coaching iets voor jou. Afhankelijk van je wensen stellen we een begeleidingsplan op.

Maatwerk oplossing

Incompany groeitraject van Sparrer Instituut

Naast coaching van adviseurs begeleiden wij kantoren die op zoek zijn naar een praktische en effectieve invulling van de rol van Vertrouwd Adviseur en meer adviesmogelijkheden. In de praktijk resulteert dit in een maatwerk oplossing die tot stand komt in overleg met de directie en aanwezige Vertrouwd Adviseurs in de organisatie.

Voorafgaand aan de start wordt duidelijk wat het kantoor uit dit traject krijgt. De uitvoering beslaat meestal 4 fasen. Na afronding van een fase bekijken we of en hoe verder. Elke fase levert afzonderlijk waarde op. Het is daarmee nooit weggegooid geld. De fasen die we onderkennen zijn:

Fase 1: Planning en basisvaardigheden van de vertrouwd adviseur (gericht op de leiding van het kantoor)

Fase 2: Ontwerp business- en verdienmodel en groeitraject voor het team

Fase 3: Implementatie van de vertrouwd adviseur; uitrol over de klantenportefeuille

Fase 4: Continue innovatie

Veel kantoren besluiten na de transitie (Fase 1 tm 3) blijvend gebruik te maken van de Academie als ‘competence centre’ (Fase 4).  Dit is niet zo gek als je weet dat er nog zo veel te ontdekken en te doen valt. Niet omdat het moet maar omdat het inspireert!

Neem met ons contact op als  je meer informatie wil over de begeleiding van jouw kantoor.

Ons team Sparrer-experts van de Academie staan klaar om je kantoor en je team te begeleiden in dit traject. Een boeiende reis!

Het NOAB Ondernemerscoach traject is gestoeld op het proces en de technieken van Sparrer Instituut. Lees hier meer!

Vraag vrijblijvend een intake gesprek aan

Neem contact op