Coaching & ACADEMIE

Businessmodel Vertrouwd Adviseur

JAARLIJKS EVENT

Dag van de ondernemerscoach

Businessmodel Vertrouwd Adviseur

De Vertrouwd Adviseur helpt de ondernemer zijn uitdagingen beter inzichtelijk te maken. Hierdoor is de ondernemer in staat betere keuzes te maken voor de toekomst. Naast dat hij accountant is weet de Vertrouwd Adviseur mee te denken op strategisch en bedrijfseconomisch gebied. De Vertrouwd Adviseur kan in dit veld alleen van waarde zijn als hij een proactieve houding aanneemt. Deze proactieve houding komt tot zijn recht als het is ingebed in een bijpassend business- en verdienmodel.

Bekijk meer trainingen
Business model Vertrouwd adviseur

Leertrajecten


Sparrer Instituut biedt met het Business Model Vertrouwd Adviseur (BMVA) de volgende (losse) actie- leertrajecten:

  1. Word Vertrouwd Adviseur in 3 maanden
  2. Vernieuw jouw business- en verdienmodel
  3. Realiseer jaarlijks terugkerende adviesomzet bij al jouw klanten
  4. Groei door als Sparrer Inside kantoor

De meeste kantoren die je zijn voorgegaan stappen in bij 1 en kiezen ervoor daarna ook 2 en 3 te doen. De synergie tussen deze stappen zorgt er namelijk voor dat je ‘automatisch’ advieswerk zal genereren. Zonder kostbare tijd te verliezen aan werving en offertes maken. Je hoeft echter niets. Er is veel mogelijk.

De eerste 3 trajecten samen zorgen voor een turnaround van jouw kantoor. Na succesvolle deelname bestaat een substantieel deel van jouw omzet uit advies en weet jouw personeel dit deskundig in te vullen.

Stap 4 is voor de meest ambitieuze kantoren. SparrerInside kantoren hebben namelijk een gekwalificeerde en gedreven Sparrer in de gelederen die zorgt voor doorgroei van adviseurs en adviesomzet. De kantooreigenaren van kleinere kantoren worden in een ‘peer’groep met ca. 4 collega’s  begeleid door een Sparrer-Expert. Grotere kantoren kiezen veelal voor een incompany.

Meer over het advies voor bedrijven

Werk jij al met het DO Dashboard? Ga Doelgericht Ondernemen samen met jouw klanten.

Meer over het DO Dashboard