Business model

SPARRER INSTITUUT

Sparrer Traject

Business Model Vertrouwd Adviseur (BMVA)

Het Sparrer Traject ‘Business Model Vertrouw Adviseur’ richt zich op ontwikkeling en daadwerkelijke implementatie van de vertrouwd adviseur in de accountantspraktijk.

Als accountant zijn we gewend cijfers samen te stellen en/of te controleren. Eigenlijk houdt ons werk op als de cijfers ‘geproduceerd’ zijn. Echter, het werk van de vertrouwd adviseur begint dan pas.

Bedrijfseconoom, strateeg en coach

De vertrouwd adviseur verplaatst zich in de ondernemer en zijn branche. Hij helpt hem zijn uitdagingen inzichtelijk te krijgen zodat hij betere keuzes kan maken. Jaarwerk en up-to-date cijfers zijn daarbij hulpmiddelen. Naast accountant is de vertrouwd adviseur bedrijfseconoom, strateeg en coach. Als gesprekspartner is hij dus van vele markten thuis. De ondernemer weet dit op waarde te schatten omdat u het duidelijk overbrengt.

Sparrer Instituut biedt met het Business Model Vertrouwd Adviseur (BMVA) de volgende (losse) actie- leertrajecten:

  1. Word Vertrouwd Adviseur
  2. Vernieuw uw business- en verdienmodel
  3. Realiseer jaarlijks terugkerende adviesomzet bij al uw klanten
  4. Groei door als Sparrer Inside kantoor

De meeste kantoren die u zijn voorgegaan stappen in bij 1 en kiezen ervoor daarna ook 2 en 3 te doen. De synergie tussen deze stappen zorgt er namelijk voor dat u ‘automatisch’ advieswerk zal genereren. Zonder kostbare tijd te verliezen aan werving en offertes maken. U hoeft echter niets. Er is veel mogelijk.

De eerste 3 trajecten samen zorgen voor een turnaround van uw kantoor. Na succesvolle deelname bestaat een substantieel deel van uw omzet uit advies en weet uw personeel dit deskundig in te vullen.

Stap 4 is voor de meest ambitieuze kantoren. SparrerInside kantoren hebben namelijk een gekwalificeerde en gedreven Sparrer in de gelederen die zorgt voor doorgroei van adviseurs en adviesomzet.

OP MAAT VOOR MKB-BEDRIJVEN

Meer Sparrer Inside informatie

MKB Accountantskantoren en administratiekantoren die volgens het nieuwe werken met ‘Vertrouwd Adviseurs’ hun kantoor en medewerkers willen meenemen in deze vernieuwde aanpak.

Sparrer Inside kantoren hebben meer succes bij ondernemers en weten samen meer doelen te behalen door een gericht ‘Vertrouwd Adviseur’ aanpak te gebruiken.

In dit Sparrer Traject komt aan de orde:

  1. Word Vertrouwd Adviseur
  2. Vernieuw uw business- en verdienmodel
  3. Realiseer jaarlijks terugkerende adviesomzet bij al uw klanten
  4. Groei door als Sparrer Inside kantoor

Aantal PE-uren afhankelijk van uw maatwerk traject.

Membership GROEI

Kosteloze annulering binnen 7 dagen na inschrijving.

INTAKE SPARRER TRAJECT

  • 11 oktober, 22 november, 19 december 2019

DEEL 1 SPARRER TRAJECT

  • donderdag en vrijdag 16 en 17 jan 2020, 21 en 22 mei 2020, 7 en 8 september 2020
Download hier het programma

Inschrijfformulier

Vraag hier vrijblijvend meer informatie of schrijf je (of je kantoor) meteen in.