Academie

Sparrer. Opleiden tot Vertrouwd Adviseur

Word vertrouwd adviseur via ons Groei traject!

ONTDEK WAT SPARRERS LEREN

Als accountant zijn we gewend cijfers samen te stellen en/of te controleren. Eigenlijk houdt ons werk op als de cijfers ‘geproduceerd’ zijn. Echter, het werk van de vertrouwd adviseur begint dan pas.

De best practices van bijna 10 jaar innoveren als Vertrouwd Adviseur zijn verwerkt in het Groei Traject. Het traject is gebaseerd op het ‘Business Model Vertrouw Adviseur’ en richt zich op persoonlijke/businessontwikkeling en daadwerkelijke implementatie van de vertrouwd adviseur in de accountantspraktijk.

WEBINARS

VOOR ONDERNEMENDE ACCOUNTANTS & ADVISEURS DIE DE ADVIESPRAKTIJK WILLEN BOOSTEN

Bekijk alle data

Businessmodel vertrouwd adviseur

De vertrouwd adviseur verplaatst zich in de ondernemer en zijn branche. Hij helpt hem zijn uitdagingen inzichtelijk te krijgen zodat hij betere keuzes kan maken. Jaarwerk en up-to-date cijfers zijn daarbij hulpmiddelen. Naast accountant is de vertrouwd adviseur bedrijfseconoom, strateeg en coach. Als gesprekspartner is hij dus van vele markten thuis. De ondernemer weet dit op waarde te schatten omdat u het duidelijk overbrengt.

Sparrer Instituut biedt met het Business Model Vertrouwd Adviseur (BMVA) de volgende (losse) actie- leertrajecten:

 1. Word Vertrouwd Adviseur
 2. Vernieuw uw business- en verdienmodel
 3. Realiseer jaarlijks terugkerende adviesomzet bij al uw klanten
 4. Groei door als Sparrer Inside kantoor

De meeste kantoren die u zijn voorgegaan stappen in bij 1 en kiezen ervoor daarna ook 2 en 3 te doen. De synergie tussen deze stappen zorgt er namelijk voor dat u ‘automatisch’ advieswerk zal genereren. Zonder kostbare tijd te verliezen aan werving en offertes maken. U hoeft echter niets. Er is veel mogelijk.

De eerste 3 trajecten samen zorgen voor een turnaround van uw kantoor. Na succesvolle deelname bestaat een substantieel deel van uw omzet uit advies en weet uw personeel dit deskundig in te vullen.

Stap 4 is voor de meest ambitieuze kantoren. SparrerInside kantoren hebben namelijk een gekwalificeerde en gedreven Sparrer in de gelederen die zorgt voor doorgroei van adviseurs en adviesomzet.

 • Aan de slag met een nieuw business model

  lid EUR 550/mnd (doorlooptijd 2,5 jaar)

 • Ontwikkel de rol van vertrouwd adviseur naar een deskundig niveau met bijpassend verdienmodel en implementeer het bij alle klanten
 • Focus op implementatie businessmodel vertrouwd adviseur en verandering van kantoor
 • • gefaseerd actie-leertraject met meerdere kantoren en individuele coaching voor de leidende vertrouwd adviseur(s)
  • totaal 120PE
  (incompany support op maat seperaat mogelijk)
 • Resultaat = opleiding tot sparrer, keurmerk sparrer inside, persoonlijke ontwikkeling, verandering van kantoor en omzet en margegroei kantoor.

Intake vindt binnenkort plaats. Vraag naar de data!

Neem contact op