Academie

Sparrer. Opleiden tot Vertrouwd Adviseur

Word Vertrouwd Adviseur in 3 maanden

ONTDEK WAT SPARRERS LEREN

Als accountant zijn we gewend cijfers samen te stellen en/of te controleren. Eigenlijk houdt ons werk op als de cijfers ‘geproduceerd’ zijn. Echter, het werk van de Vertrouwd Adviseur begint dan pas. In 3 maanden leiden we je op tot Vertrouwd Adviseur. Wij leren je op een andere manier adviseren. Een manier die perfect bij MKB-ondernemers past. Na afronding kan je worden geregistreerd als Sparrer-practitioner/Vertrouwd Adviseur-practitioner.

Implementatie Business Model Vertrouwd Adviseur

De best practices van bijna 10 jaar innoveren als Vertrouwd Adviseur zijn verwerkt in het Groei Traject. Het traject is gebaseerd op het ‘Business Model Vertrouwd Adviseur’ en richt zich op persoonlijke/businessontwikkeling en daadwerkelijke implementatie van de Vertrouwd Adviseur in de accountantspraktijk.

WEBINARS

VOOR ONDERNEMENDE ACCOUNTANTS & ADVISEURS DIE DE ADVIESPRAKTIJK WILLEN BOOSTEN

Bekijk alle data

Businessmodel Vertrouwd Adviseur

De Vertrouwd Adviseur helpt de ondernemer zijn uitdagingen beter inzichtelijk te maken. Hierdoor is de ondernemer in staat betere keuzes te maken voor de toekomst. Naast dat hij accountant is weet de Vertrouwd Adviseur mee te denken op strategisch en bedrijfseconomisch gebied. De Vertrouwd Adviseur kan in dit veld alleen van waarde zijn als hij een proactieve houding aanneemt. Deze proactieve houding komt tot zijn recht als het is ingebed in een bijpassend business- en verdienmodel.

Sparrer Instituut biedt met het Business Model Vertrouwd Adviseur (BMVA) de volgende (losse) actie- leertrajecten:

  1. Word Vertrouwd Adviseur in 3 maanden
  2. Vernieuw jouw business- en verdienmodel
  3. Realiseer jaarlijks terugkerende adviesomzet bij al jouw klanten
  4. Groei door als Sparrer Inside kantoor

De meeste kantoren die je zijn voorgegaan stappen in bij 1 en kiezen ervoor daarna ook 2 en 3 te doen. De synergie tussen deze stappen zorgt er namelijk voor dat je ‘automatisch’ advieswerk zal genereren. Zonder kostbare tijd te verliezen aan werving en offertes maken. Je hoeft echter niets. Er is veel mogelijk.

De eerste 3 trajecten samen zorgen voor een turnaround van jouw kantoor. Na succesvolle deelname bestaat een substantieel deel van jouw omzet uit advies en weet jouw personeel dit deskundig in te vullen.

Stap 4 is voor de meest ambitieuze kantoren. SparrerInside kantoren hebben namelijk een gekwalificeerde en gedreven Sparrer in de gelederen die zorgt voor doorgroei van adviseurs en adviesomzet.

Intake vindt binnenkort plaats. Vraag naar de data!

Neem contact op