• 25 oktober 2019

    Het Sparrer Instituut laat een ander geluid horen op het Forum for the Future, 21 november te Brussel. Vijfduizend beroepsgenoten laten zich inspireren  over ontwikkelingen in onze branche en dan met name over ICT. En Maurice Lander is er bij als een van de sprekers over ICT.

    Benieuwd naar ons verhaal?

    Maurice Lander bepleit dat ICT nooit het hoogste goed kan zijn, tenzij we onszelf echt overbodig willen maken. Er moet een hogere strategie zijn die onze nieuwe rol omvat, in dat licht moet vervolgens naar ICT worden gekeken. Alleen als we door de ogen van de vertrouwd adviseur zien we ons kantoor scherp en nemen we de juiste beslissingen!

    Wat we in de branche zien is dat alle aandacht en hoop uitgaat naar ICT. We vergeten ons voor te bereiden op onze nieuwe rol. Gevolg is dat veel kantoren beslissingen nemen die op z’n zachtst gezegd niet handig zijn. Waardevolle kennis en informatie verdwijnt in de prullenbak, diensten worden gratis weggegeven, de organisatie en bemensing wordt niet compatible met onze nieuwe rol ingericht en er wordt te ver op de klant vooruitgelopen met dienstverlening. De les: begin je vroeg te verdiepen in je nieuwe rol!

    Ga je niet naar Brussel, maar wil je wel geïnspireerd worden? Bezoek dan ons kennisevent in Houten op 20 november!